Click aici: TRANSFER GRATUIT DE BANI

Întrebări şi Răspunsuri

Ce este serviciul FreeTel?

FreeTel este un serviciu care iti permite sa efectuezi apeluri telefonice VOIP de pe propriul calculator catre retele de telefonie fixa, cat si mobila.

sus

Cât mă costă acest serviciu?

Pentru numai 69 RON / 4 luni faceti economii de milioane la factura telefonica.

sus

Cum mă înregistrez?

Completează formularul de înregistrare cu datele corecte şi, în scurt timp, vei primi prin e-mail un mesaj cu un link de activare. Accesează acest link pentru a-ţi activa contul, apoi autentifică-te folosind adresa de userul şi parola aleasă.

sus

Cum imi activez serviciul FreeTel?

Dupa ce v-ati inregistrat,accesati linkul "ia-ti freetel" din meniul principal si urmeaza pasii de acolo.Apoi poţi imediat să începi să comunici cu prietenii tăi,rudele tale si cu oricine vrei din toata lumea la preturile cele mai mici!

sus

Pe cine pot suna?

Poţi suna orice om din lume care are acces la o retea de telefonie fixa sau mobila, cat si prietenii tai care au activat serviciul FreeTel

sus

De ce am nevoie pentru a putea utiliza serviciul?

Un calculator cu un procesor de minim 300 Mhz, minim 128 MB RAM, 10 MB spatiu liber pe hard disk, o placă de sunet, o pereche de căşti sau difuzoare şi microfon, şi o conexiune broadband la Internet de minim 64 kbit/s up/downstream. Pe scurt, un calculator obişnuit în zilele noastre.

sus

Ce este un telefon virtual?

Telefonul virtual este o aplicaţie software VoIP care îndeplineşte funcţiile unui telefon obişnuit. Prin intermediul acestuia, poţi iniţia apeluri telefonice.Poti folosi una din aplicatiile noastre accesand linkul din pagina de download. Click aici pentru a descarca si instala aplicatia.

sus

Este necesară configurarea telefonului virtual?

Dupa instalarea aplicatiei pe computerul dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti esti sa introduceti userul si parola obtinute in urma achizitionarii serviciul FreeTel.

ATENTIE!

Userul si parola telefonului virtual difera de userul si parola pe care le-ati folosit la inregistrarea in comunitatea www.vorbestegratis.ro !

sus

Cum folosesc telefonul virtual?

Avand in vedere ca aplicatia esti foarte simpla,nu este necesară nici o pregătire prealabilă sau instrucţiuni speciale de utilizare dar daca totusi intampinati probleme in utilizarea telefonului virtual puteti folosi datele din sectiunea contact pentru a contacta operatorul care va va ajuta in orice problema.

sus

Ce fac dacă nu am găsit răspuns la întrebările mele ?

Nici o problemă. Poţi folosi formularul din pagina de contact pentru a ne adresa orice fel de întrebare. Te rugăm să verifici corectitudinea adresei de e-mail introdusă. Noi o vom folosi pentru a-ţi trimite răspunsurile aşteptate.

sus

Date logare: