Click aici: TRANSFER GRATUIT DE BANI

Beneficii

Serviciul FreeTel este atractiv pentru toţi românii cu rude, prieteni sau parteneri de afaceri în străinătate, precum şi pentru utilizatorii de Internet şi prietenii acestora din România. În plus, serviciul FreeTel este o unealtă eficientă de comunicare pentru echipe de lucru locale sau multinaţionale.

Dacă poţi răspunde DA măcar la una dintre cele 3 întrebări de mai jos, atunci acest serviciu îţi este cu siguranţă adresat.

Ai rude sau prieteni în străinătate?
Vrei sa-ti reduci cheluielile de la factura telefonica cu cateva milioane?
Vrei sa nu te mai uiti din secunda in secunda cat timp ai de cand vorbesti?

Cine are cele mai mari beneficii de la serviciul FreeTel?

Românii cu rude sau prieteni în străinătate:
Din cauza situatiei economice a Romaniei, multi romani au plecat in strainatate pentru a-si gasi ceva de lucru, indeosebi in Italia, Franta, Spania "lasand in urma" copilul, sotul sau sotia, dupa caz.De cele mai multe ori comunicarea dintre membrii uneia dintre aceste familii se desfasoara rapid din cauza costurilor ridicate ale apelurilor internationale practicate de operatorii de telefonie fixa si mobila din ambele tari.In acest moment intervine FreeTel: pentru a veni in sprijinul dumneavostra apelurile efectuate prin FreeTel au cele mai mici costuri posibile, pentru foarte multe destinatii fiind chiar GRATUITE.Ca sa nu mai spun si de numeroasele beneficii existente:

sus

Date logare: